Kutluk

English

Hesabınızı silin

Kutluk hesabınızı ve ona bağlı kişisel verilerinizi silebilirsiniz. Silme 30 gün sonra gerçekleşir ve o zamana kadar iptal edilebilir.

Uygulamada

  1. Kutluk'u açın ve giriş yapın.
  2. Ayarlar › Hesap › Hesabı Sil yoluna gidin.
  3. Onaylayın. Hesabınız 30 gün sonra silinmek üzere kaydedilir.
  4. İptal etmek için bu 30 gün içinde yeniden giriş yapın.

Uygulamayı açamıyorsanız

Uygulamaya ya da cihazınıza erişiminizi kaybettiyseniz bize silme talebi gönderin. Destek formunu Hesap silme konusuyla açın

Verilerinize ne olur

Ne zamanSilme 30 gün sonra gerçekleşir. Bu süre içinde giriş yaparsanız silmeyi iptal edebilirsiniz.
SilinenlerSilme sonrasında kişisel verilerinizi sileriz: giriş kimlikleri, e-posta, görünen ad, portre seçimi ve profil fotoğrafı, cihaz ve bildirim jetonları, IP ve oturum kayıtları ve sohbet mesajlarınızın metinleri.
Kimliksiz saklananlarOyun bütünlüğü için gereken kayıtlar (ör. bölge geçmişi ve akın sonuçları) kimliğinizden ayrılarak saklanır. Sohbet mesajlarınız "Silinmiş oyuncu — mesaj kaldırıldı" olarak görünür.
Bölgeler ve BoySahip olduğunuz bölgeler sahipsiz kalır; Boy üyeliğiniz sona erer. Boy'un Kağan'ıysanız liderlik en yüksek rütbeli üyeye geçer.
İlerleme ve öğelerSilme; ilerlemeyi, Akçe'yi, öğeleri ve ödülleri kalıcı olarak ortadan kaldırır.
Yedekler ve sağlayıcılarYedeklerdeki ve hizmet sağlayıcılarımızdaki (8. bölüm) kopyalar, kendi saklama döngülerine bağlı olarak ek bir süre daha kalabilir; sonrasında üzerine yazılır veya silinir.

Bölüm numaraları Gizlilik Politikamıza atıf yapar. Tablo, Gizlilik Politikası 12. bölümü kelimesi kelimesine tekrarlar.